Tuntuu että halkean. Pitäisi revetä joka suuntaan yhtä aikaa. Pitäisi laskea kalorit, syödä tarpeeksi vähän, opiskella, lukea, kirjoittaa, liikkuakin jossain välissä, vastata sähköposteihin, mennä ajoissa ryhmiin, käydä suihkussa, hankkia talvitakki, liikkua taas....

Eikä täällä ole vapaa-aikaa päivittäin kuin pari-kolme tuntia. Streessaannun. Päässäni on niin paljon asioita kerralla ja ne pyörivät toistensa ympärillä niin etten kohta saa niitä enää mihinkään järjestykseen.

---

IhanaaihanaaIHANAA, kun heräsin niin vihdoinkin  se mitä olin jo kauan odottanut olikin tapahtunut. LUNTA. Lumi tuli. Ihanaaaa. Nytkin sataa lunta ulkona. Maasta tulee keveä, valkoinen, kimalteleva satumaailma, ihanan kylmä ja kaunis. Kaiken sellaisen vertauskuva, mitä minä haluaisin olla. Kevyt kuin ilmassa tanssiva lumihiutale. Täydellinen.

Talvi on ehdottomasti lempivuodenaikani. Rakastan.

---

Eilen meni tosi hyvin, söin vain salaattia ja muutaman hapankorpun ilman voita. Ja tein 50 vatsalihasta, 50 hyppyä, 10 kyykkyyn ylös, ja kuntopiirissä treenasin vielä kovemmin. Toissapäivänäkin meni kohtuullisen hyvin, vaikka en kovin paljon liikkunutkaan.